Tlf. 65 32 39 29

Email: info@dkhostel.dk

ONLINE BOOKING »

Weekendophold på fyn

Vil du gerne opleve Fyn fra sin smukkeste side, så er et weekendophold på Danhostel Kerteminde oplagt.

Vandrehjemmet ligger placeret midt i skøn natur med nem adgang til badevenlig strand og kun 10 minutters gang til Kerteminde by. Kerteminde by er en by, hvor der hele tiden sker noget. Specielt i sommerhalvåret, er der mange markeder, festivaler og fester på havnen.

På vandrehjemmet har vi en hyggelig gårdhave, der indbyder til hyggelig afslapning, mens børnene boltrer sig med udendørsaktiviteter fx bordtennis, fodbold og grill. Energi til hele dagen? Så kan I starte dagen med vores store morgenmadsbuffet. Bestil buffeten sammen med opholdet eller i receptionen ved ankomst. 

Se vores priser HER.

Fyn er fyldt med spændende seværdigheder

Fyn er kendt for sit smukke bakkede landskab, og de mange flotte strande, der indbyder til en afslappende badeferie. Rundt omkring på Fyn ligger et hav af flotte slotte, vandløb og skove. Er du mere til storby, anbefaler vi at besøge Odense, hvor der er rig mulighed for shopping. Vi har lavet en guide med seværdigheder, som vi mener du skal besøge, når du er på Fyn.

Du kan finde vores guide HER.

Book dit weekendophold på Fyn

Du kan let og hurtigt booke dit weekendophold hos os ved at bruge vores online booking system.

Book dit weekendophold HER

universal
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik