Hanne Boel - Akustisk Tour

Gå ikke glip af Hanne Boel når hun gæster Skovpavillonen i Kerteminde d. 24 november 2017. 

Koncert u/nummererede pladser kr. 395,- 
Koncert m. mulighed for reserveret plads inkl. 3 retters menu kr. 595,-
Koncert inkl. 3 retters menu, overnatning & morgenbuffet pris for 2 personer kr. 1.900,-

Køb billet HER

Hanne Boel i Skovpavillonen, Kerteminde

Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch på hendes akustiske tour. Hun gæster bl.a. Skovpavillonen i Kerteminde til Novenber.

Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. På sin akustiske tour i efteråret 2017 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid.

Den 3 retters koncertmenu består af klassiske specialiteter, der sereveres som buffet. Alle retter er hjemmelavet og tilberedes i eget køkken. 

Opholdet med overnatning består af 2 x koncertbillet, 2 x 3 retters menu, 2 x sengelinned, 2x morgenbuffet og 1 x overnatning i dobbeltværelse. Prisen er for 2 personer i dobbletværelse. Ankomst fredag d. 24 november 2017 og afrejse d. 25. november 2017.

Vi glæder os til at se jer...